U bent hier

Home

Over ons

Op 1 april 1994 opende Bakkerij de drie B’s voor het eerst haar deuren.

De “B” in “de drie B’s” verwijst naar de oprichters van de bakkerij, de drie “Bussches”: zaakvoerder en bakker Johan Vandenbussche, zijn echtgenote Isabelle Debusschere, verantwoordelijk voor de winkel, en zijn vader Renaat Vandenbussche.

In het begin werkten Johan en Isabelle alleen en verzorgde Johan zowel het brood als de patisserie. Door de jaren heen is de zaak uitgegroeid tot een bloeiende en moderne onderneming en werd het bakkersteam uitgebreid. Ondertussen vervaardigen chef Christoph en zijn hulp Cedric de smakelijkste taarten en gebakjes en neemt Johan, bijgestaan door Mike, het hele assortiment dagverse brood, pistolets, sandwiches en koeken voor zijn rekening.

Johan is een authentieke warme bakker die alle producten in huis vervaardigt en daarbij enkel de beste grondstoffen gebruikt. Zijn vakmanschap deed hij op in De Groene Poort te Brugge. Hij werkt de hele nacht door zodat alle lekkernijen steevast ’s morgens vroeg kraakvers liggen te knisperen, wachtend om verorberd te worden.

In 2005 werd de hele winkel vernieuwd en gemoderniseerd tot de gezellige en vlotte winkel van nu. Het knappe design sleepte zelfs een nominatie in de wacht voor de architectuurprijs.

Na al die jaren staat de drie B’s nog altijd garant voor kwaliteit en een vlotte, vriendelijk bediening.

Welkom bij Johan & Isabelle.

 

 

Het lekkerste brood en gebak van de kust vind je bij de drie B's ...